Danmarks mest hundevenlige by er København

Danmarks mest hundevenlige by

Drømmer du om at tage på ferie eller forlænget weekend med det firbenede familiemedlem? Som hundeejer er det nemt at pakke tasken og tage på eventyr, men uanset om du rejser inden eller uden for Danmarks grænser, er du begrænset af hvilke hoteller der tilbyder overnatning med hund.

I sommeren 2021 satte vi os for at lave en dybdegående undersøgelse af Danmarks hundevenlige hoteller, og baseret på undersøgelsens data, kan vi nu præsentere de mest hundevenlige byer i Danmark, målt på antallet af hoteller der tillader hunde.

Danmarks 5 mest hundevenlige byer

To kvinder i park i København

1. København

I 2021 findes der 16 hundevenlige hoteller i København, hvilket gør hovedstaden til Danmarks mest hundevenlige by målt i hoteller. 


Se hoteller

2. Odense

I Odense findes der 8 hoteller der tilbyder gæster at tjekke ind med deres hund, hvilket gør Odense til Danmarks anden mest hundevenlige by.


Se hoteller

Gågade i Odense
Dronebillede af Aalborg

3. Aalborg

I den nordjyske storby Aalborg findes der 7 hundevenlige hoteller, hvilket giver byen en velfortjent tredjeplads på listen over Danmarks mest hundevenlige byer.


Se hoteller

4. Fredericia

De to jyske byer Fredericia og Herning må deles om en fjerde og femteplads på listen over Danmarks mest hundevenlige byer, da begge byer hver især har 5 hundevenlige hoteller.


Se hoteller

Fredericia tårn
Foto: Fredericia kommune
Herning by
Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Herning Kommune

5. Herning

De to jyske byer Herning og Fredericia må deles om en fjerde og femteplads på listen over Danmarks mest hundevenlige byer, da begge byer hver især har 5 hundevenlige hoteller.


Se hoteller

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *